Двубоят между Италия – Холандия ще се проведе на 14 октомври (сряда) от 21:45 часа в среща от Лига на Нациите. Холандците продължиха да се борят без Роналд Кьоман, тъй като направиха равенство в Босна и Херцеговина в неделя. Холандският мениджър Франк Де Бур не успя да спечели първите си два мача, но ще се бори ли отново?

Коефициентът за победа на Италия е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Холандия да победят се приемат с коефициент 3.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Италия – Холандия: Двубой статистика

Като домакин, Италия не е губил от Холандия в последните 4 срещи помежду им.
Италия нямат загуба в последните си 18 мача.
Холандия нямат загуба в последните си 5 мача като гост.

Италия – Холандия: bet-bg.com Online Прогноза

Подкрепяме домакините, за да си осигурят победа, докато победата до нула е правилната ни прогноза за резултата, след като поддържаха мрежата си празна в четири от последните им пет мача от Лигата на нациите.

Bet-BG.bg предоставя футболни прогнози и футболни съвети за спортни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове с bet-bg.com. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Висшата Лига на Англия, Ла Лига на Испания, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

За да можете да следите най-важните събития на живо ви трябва bet365 регистрация, както и финансиран bet365 online профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития навсякъде с мобилното приложение на bet365 mobile.

Футболни Прогнози

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Вземи НОВ bet365 бонус код 2020.Не пропускайте най-новите оферти за спортни залози от bet365 и всички новости в спортния свят с bet-bg.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметкаДепозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com