Двубоят Леганес – Хетафе от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 7 декември (петък) от 22:00 часаТова е най-силното местно дерби в испанската столица Мадрид. Хетафе засенчи опонента си миналия сезон, но сега Леганес възвръща формата си.

Коефициентът за победа на Леганес  е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.00.  Коефициентът за победа на Хетафе  е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Леганес – Хетафе: Статистика Н2Н

Гуидо Карийо е голмайстора на КД Леганес с 5 гола. Хорхе Молина има 4 гола за Хетафе.
Джонатан Силва има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на КД Леганес. Djene е с 6 за Хетафе.
Хетафе нямат загуба в последните си 8 мача като гост.

Леганес – Хетафе: Прогноза

Всъщност местната гордост трябва да бъде достатъчно мотивирана, но това е много трудна среща. И двата отбора са трудни за побеждаване и няма да бъде изненада да видим равенство накрая. Leganes не са победени в 6 мача, като 3 от тях са равенства. Те  имаха само едно поражение у дома до този момент. Хетафе са загубили само веднъж в 7 гостувания в лигата, макар че 4 от тези мачове завършиха като равенство и подкрепата за равенство е нашето предложение за залог за този мач.  bet-bg.com

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.

Bet-BG.bg предоставя футболни прогнози и футболни съвети за спортни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Висшата Лига на Англия, Ла Лига на Испания, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

За да можете да следите най-важните събития на живо ви трябва bet365 регистрация, както и финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития навсякъде с мобилното приложение на bet365 mobile app.

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG